Неделен гост

baraban.bg

Неделен гост

ivo.bg

Въпросът КОЙ получи отговора си:

НОИ

 

   За разлика от бързащите да услужат на корпоративните си спонсори управляващи от ГЕРБ ( и маскираните на тяхна опозиция съратници на Пеевски), предпочетох да изчакам точката на давене и да видя как ще се спасяват. Става дума все пак за нов потоп и този път той не е южен, а е като вътрешен кръвоизлив в организма на властта, съставена от изкуствено съшити партийни органи.

 

   Както при всички бракове по сметка, оправдава се правилото, че парите доминират над „любовта”. При това поъ доста грозен начин, при който оженените насила млади алчно гледат да докарат до гроба старите, за да им вземат наследството.

 Браковете по сметка често са по-трайни от браковете по любов. В края на краищата любовта изтлява, а сметките винаги са важни. На това разчитаха онези, които си правеха сметката без кръчмаря Борисов и прогнозираха, че той вече „няма да прави така”.

 

   А какво правеше? Ами правеше си каквото си иска, когато управляваше еднолично. Сега обаче се е изхитрил да се прави, че прави каквото трябва( за да угоди на когото трябва). Дори и когато физически отсъства от тепиха!

 

   Търсещите отговора КОЙ, получиха символично отговора от коалицията за Неприкрито ограбване на идиотите (НОИ).

 

   Забиха (пред)последен (?) пирон в ковчега на НОЙ, в който се събраха с внушението, че спасяват от потопа българската част от човечеството, спасявайки обаче всъщност самия КОЙ.baraban.bg ©

Top Desktop version