Туристическият бранш се готви за празниците

baraban.bg

Туристическият бранш се готви за празниците

Dunav_most   Асоциация „Еврорегион Данубиус” – Русе и Трансграничен Бизнесцентър Данубиус” – Гюргево организират на 17 ноември, вторник, в сградата на театър “Валах” в румънския град, изложение на русенски и гюргевски туристически агенции и хотелски комплекси. На него ще бъдат представени Коледни и Новогодишни оферти. Това съобщи изпълнителният директор на „Еврорегион Данубиус“ Лили Ганчева. Изложението цели създаване на съвместни контакти, реклама в гюргевските медии и пред гражданите на Гюргево, както и в съседните окръзи.

   В последните години се забелязва увеличаваща се тенденция все повече румънци да прекарват Новогодишните празници в хотелите и ресторантите в Русе. Целта е да предоставим необходимата информация, която да ги улесни и увеличи желаещите да гостуват на нашия град, допълни Лили Ганчева.

   Изложението ще бъде съпътствано от културна програма с участието на възпитаници на Училището по музика “Виктор Карпис”, фолклорни формации от Центъра за съхранение, консервация и популяризиране на фолклора и традициите – Гюргево.

От сайта www.pr-lamezon.com

baraban.bg ©

Top Desktop version