Сформирано е ръководството на осем министерства

baraban.bg

Сформирано е ръководството на осем министерства

   Сформирани са ръководните екипи на осем министерства, съобщават от правителствената информационна служба. Министър-председателят Бойко Борисов е издал заповеди за назначаване на 24-ма заместник-министри.

   Така за заместници на министъра на околната среда и водите Нона Караджова са определени Ивелина Василева и Евдокия Манева. Работата на министър Маргарита Попова в Министерството на правосъдието ще бъде подпомагана от Даниела Машева, Жанета Петрова – Босева и Христо Ангелов. Заместници на министъра на финансите Симеон Дянков ще бъдат Владислав Горанов и Ана Михайлова, на министъра на здравеопазването д-р Божидар Нанев – Любомир Гайдов и Валерий Митрев, на министъра на земеделието и храните Мирослав Найденов – Цветан Димитров и Преслав Борисов, на министъра на труда и социалната политика Тотю Младенов – Красимир Попов и Валентина Симеонова, на министъра на транспорта, информационните технологии и съобщенията Александър Цветков – Ивайло Московски и Камен Кичев, и на министъра на физическото възпитание и спорта Свилен Нейков – Лазар Каменов и Иван Ценов.   

   Досега са назначени също двама заместник-министри на образованието, младежта и науката – Светлана Ломева и Милка Коджабашиева – Йовкова, двама в МВнР – Марин Райков и Милен Люцканов, и по един в министерствата на отбраната, на вътрешните работи и на културата, съответно Аню Запрянов, Веселин Вучков и Тодор Чобанов.

baraban.bg ©

Top Desktop version