Пращайте снимки!

baraban.bg

Пращайте снимки!

   Вярно на мисията си да превърне община Сливен в едно по-добро място за живеене, сдружение „Свети Георги Победоносец” организира конкурса си "Най-красив двор или тераса в Сливен". Крайният срок, до който може да пратите снимки на вашето красиво място е 30 юни. Най-цветният месец все още предстои, така че не е късно за подобрения. Стига сме се дивили на красивите цветя, надвиснали от балконите в съседна Гърция, примерно, която била по-суха от нашата страна. И си е така, но по цветята не личи…

   Едно от най-сухите места в Сливен май е блок в кв. „Българка“, в който живеят двама заместник кмета. След като немогат да засадят едно дърво пред своя блок, не чакайте да ви озеленят и украсят града – хващайте се… И после хванете най-красивото от вашата градина.

 

   Разрешено е да пращате до 10 снимки или видео клип на своята тераса, двор или междублоково пространство, аранжирани с цветя, на e-mail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите. . Придружавайте снимките с точния адрес, имената, телефон за връзка и/или e-mail адрес. Желаещите да участват, които нямат възможност да направят и изпратят снимков материал, могат да информират сдружението на страницата му във Фейсбук: Свети Георги Победоносец или на имейла. В крайна сметка, може да се обадите и на мейла или телефона на www.baraban.bg .

   Комисия в състав от 5 човека, след посещение на място на номинираните 10 кандидата от всяка категория, ще определи победителите. Номинациите ще бъдат на база брой харесвания на публикуваните снимки във фейсбук профила на организатора. Наградените ще получат грамоти и ваучери. Ваучерите, с определената стойност за категорията и призовото място, дават възможност да получите посадачен материал по ваш избор до май 2015 г.

 

baraban.bg ©

Top Desktop version