Започна Седмица на отворените врати до паметника на Шести артилерийски полк

baraban.bg

Започна Седмица на отворените врати до паметника на Шести артилерийски полк

 

 

   От 21 до 28 ноември се провежда Седмица на отворените врати, през която ще бъде осигурен свободен достъп до  паметника на Шести артилерийски полк в Сливен, намиращ се в бившия Зенитен полк. Проявата е част от кампанията за спасяване на паметника, зад която застанаха Инициативен комитет и Община Сливен. 

   Инициативите продължават с благотворителен концерт на 23 ноември 2016 г. от 18 часа в спортна зала "Васил Левски". В концерта ще участват над 120 талантливи деца от Сливен – малки таланти от детски градини в Сливен, спортни клубове, млади певци и др. Билети може да се купят на каса в спортната зала в деня на концерта. Цената на билета е 3 лева.  

   Инициативният комитет благодари на всички, които подкрепят кампанията за набиране на средства за възстановяване на паметника. Събраната до момента сума възлиза на 8 005 лева. Преди дни беше преведено дарение от 3 хиляди лева. Зад каузата застанаха и родолюбиви сливенци в Чикаго, които организираха благотворителна вечер. 1 456 лева от благородното събитие бяха преведени по сметката на Община Сливен, открита по повод благотворителната кампания.  

Средствата се набират в урни във фоайето на централния вход на сградата на община Сливен и чрез дарителската сметка:

 

IBAN: BG73FINV91508416216422

BIC: FINVBGSF

Код: 445100

Първа инвестиционна банка АД – клон Сливен

Титуляр - Община Сливен.

 

baraban.bg ©

Top Desktop version